V Jandejskových kuřatech byla salmonela a dezinfo scéna ho hájí. Tak dobrou chuť, „zemědělci“!

před 1 měsíc 57

GLOSA / Když se dezinformační a proruská scéna rozhodne někomu fandit, nedá se s tím nic dělat. I kdyby měli jasné důkazy o něčem špatném přímo před očima, neuvěří. Fakta, logické myšlení nebo racionalita, to vskutku nejsou jejich nejsilnější vlastnosti. Takový Vidlák a jeho kamarádi už vědí, že v tom super mase od agrobarona Jandejska žádná salmonela nebyla!

Jandejsek, stejně jako Babiš, vydělává na nepříliš kvalitním mase. A protože je to kamarád našich rádoby zemědělců, kteří chtějí dotace na svoje neúspěšné podnikání, má nejspíš právo prodávat i kuřata, ve kterých je salmonela. Informovala o tom Státní veterinární správa, která navíc varovala před tím, že mají velké množství nebezpečného masa lidé doma.

Jakmile se to ale zjistí, je to kampaň! Samozřejmě, veterináři jsou totiž součástí velké protivlastenecké sítě vedené Tomášem Prouzou. A bůh ví, kam až tohle může sahat. Nenařídil snad sám Petr Fiala, aby byl proveden na pana Jandejska takový zákeřný útok? A toto spiknutí jako vždy odhalí ten největší nýmand ze všech. Vidlák.

„Víte, jak se to dělá, aby se v kuřecích drobech od Rabbitu našla salmonela? Vyndáte je z mrazáku, položíte na topení, ponecháte nějakou dobu v teple a zase vrátíte zpátky do mrazáku. Případně to ještě zopakujete. Nemusíte je rozbalovat ani nic jiného. Rozkaz zněl jasně. Muž s koženou brašnou nesmí projít. Že, Prouza!“ napsal Vidlák, což je naprosto přesně padnoucí přezdívka, na sociální síť X.

A tak by měli všichni vlastenečtí zemědělci své vlastenectví, přesvědčení a boj za pravdu prokázat tím, že si to maso koupí a snědí, ne? A ukázat nám všem, jak se věci mají a že se rozhodně žádná salmonela nikde neobjevila. Přece věří tomu, co píše jejich guru, nebo ne?

Jen není jasné, jestli si ti řidiči traktorů poté, co si tuhle delikatesu dají k obědu, budou moci udělat další výlet do Prahy. A pokud někteří z nich ano, doufejme, že nebudou jezdit v protisměru.

Přečtěte celý článek