Kolajův odchod ze studia? Falešný moralismus, který vulgarizuje politiku, tvrdí Kulidakis

před 1 měsíc 41

„Ve včerejším díle pořadu 360° byli tři politici a pan Kolaja,“ sdělil Kulidakis s tím, že zatímco europoslanci Jiří Pospíšil, Ondřej Knotek a Kateřina Konečná spolu vášnivě diskutovali a dokázali si to argumentačně vyřídit, Kolaja kvůli nedostatku argumentů opustil studio.

ČTĚTE TAKÉ: Okamžitě skonči a omluv se, vyzval Zaorálek Koláře. Kvůli vulgaritám zvažuje další kroky

Pirátského europoslance Kulidakis označil za falešného moralistu, který vulgarizuje politiku. „Tito moralisté nám místo politiky coby souboje protichůdných argumentů vnucují představy o tom, co je správné, a tak to nemá být,“ upozornil komentátor. „Oni mají předložit své argumenty a my voliči si to sami rozsoudíme,“ vysvětlil.

Ve spojitosti s vulgarizací politiky zmínil komentátor i další političku, která byla v neděli hostem pořadu Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS – místopředsedkyni poslaneckého klubu Evu Decroix. Ta v argumentačním souboji proti Kateřině Konečné sáhla do historie. „Jakmile jí došly argumenty, tak začala nadávat předsedkyni KSČM, které je čtyřicet let, že může za něco z padesátých let, to mi přijde naprosto absurdní,“ uvedl Kulidakis.

Souhlasil s ním i komentátor Martin Schmarcz, který dodal, že v politice je třeba se bavit o věcných záležitostech. „A ne o tom, co komunisté udělali v minulosti, to všichni víme, tady je podstatné, že dnešní KSČM je na straně Ruska. To je věcné, a to je třeba kritizovat. Ne připomínat gulagy,“ zdůraznil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Svobodova aféra s černým kašlem? Arogance moci a bezohlednost, rozčiluje se Farhan

Přečtěte celý článek