Vidíme, že masová imigrace a islamizace zavedla západní Evropu do neřešitelných problémů 🕌👳‍♂️🧕🔥💥 a už to tam pomalu začínají př...

před 1 týden 21
Vidíme, že masová imigrace a islamizace zavedla západní Evropu do neřešitelných problémů 🕌👳‍♂️🧕🔥💥 a už to tam pomalu začínají přiznávat i mainstreamoví politici. Princip multikultury v německých školách selhal, přiznala Karin Prienová (CDU), ministryně školství spolkové země Šlesvicko-Holštýnsko. Násilí mezi studenty je podstatně horší, než vedení škol a politici přiznávají, varuje kouč prevence Carsten Stahl. Podle jeho slov problém zamlčují ze strachu o svou dobrou pověst. Informovaly o tom Novinky.

„Čím více dětí z různých prostředí se sejde, tím větší je pravděpodobnost, že budou konflikty větší,“ řekla Prienová. To je přece jasné, že multikulturalismus přináší konflikt. Kultura nejsou jenom artefakty typu oblečení či umění, ale především sdílené hodnoty. A pokud se hodnoty jednotlivých členů společnosti radikálně liší, taková společnost se rozpadá a mezi příslušníky rozdílných kultur v ní dochází ke konfliktu.

Západní Evropa sklízí otrávené plody masové imigrace a multikulturalismu. To v naší zemi nesmíme dopustit. Odmítáme Migrační pakt EU s kvótami na imigranty a migranty z afrických a islámských zemí!

Stahl tvrdí, že vedení škol se snaží problémy ututlat. „Polovina ředitelů škol lže ze strachu o pověst školy a o své vlastní postavení. V opačném případě přijde tlak shora ve stylu: Cože, vy nemáte školu pod kontrolou? Mottem je držet jazyk za zuby,“ popisuje Stahl v rozhovoru pro web týdeníku Focus.

„Pokud budou ti, kteří mají být integrováni, tvořit většinu, situace se překlopí,“ říká poslanec zemského parlamentu Bádenska-Württemberska za FDP Hans-Ulrich Rülke, profesí středoškolský učitel. „Máme příliš mnoho imigrace, zejména od lidí, kteří nechtějí pracovat. To má dopad na školy. Děti dobře integrovaných a pracujících rodičů se integrují snadněji,“ dodal.

„Nejdůležitější je, aby politici konečně nemilosrdně brali na vědomí realitu a nesnažili se situaci vždy zastírat,“ uvedl Heinz-Peter Meidinger, prezident Německého svazu učitelů.

Přečtěte celý článek