Vivo V40 SE má záda z koženky, která se neumaže. Kupující mohou vyhrát zájezd na fotbalové EURO 2024

před 1 měsíc 49

Vivo na českém trhu představuje nový smartphone nižší střední třídy. Do prodeje v druhém dubnovém týdnu zamíří Vivo V40 SE. Telefon láká na stylové provedení s fialovým koženkovým zadním krytem, který má být odolný vůči umazání. Druhá barevná varianta je z perleťově černého plastu s drobnými zdobnými detaily. Telefon zamíří do prodeje 8. dubna 2024 za cenu 6 až 7 tisíc korun.

Klepněte pro větší obrázek

Telefon ve fialové verzi používá materiál Eco Fiber Leather, který je příjemný na dotek a díky patentované úpravě odolává ulpívání skrvn. Odolnost proti poškrábání a korozi má zajistit, že při běžném používání zůstává bez škrábanců a poškození. Zařízení splňuje normu odolnosti IP54, což znamená postříkání vodou nebo zmoknutí, ale nikoli ponoření do vody.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Na výběr bude fialová koženková nebo černá plastová varianta Vivo V40 SE

Vivo V40 SE obdrželo 120Hz 6,7palcový Full HD+ AMOLED displej s přepočteným okamžitým bodovým jasem 1800 nitů a vestavěnou čtečkou otisků. Výkon obstarává 4nm čipset Snapdragon 4 Gen, nechybí ani 5G konektivita, ani podpora eSIM. Telefon se bude dodávat v paměťové specifikaci 8 + 256 GB. Vestavěnou baterii s kapacitou 5000 mAh lze dobíjet pouze kabelově s maximálním výkonem 44 W. Po čtyřech letech používání si má akumulátor uchovat nejméně 80 % svojí kapacity.

Soutěž pro fanoušky fotbalu

Hlavní zadní fotoaparát je trojitý v sestavě 50 + 8 + 2 Mpx, přičemž druhý foťák je širokoúhlý a třetí pro makro. Selfie kamerka na přední straně nabídne rozlišení 16 Mpx. Telefon obsahuje stereo reproduktory a podporuje duální Wi-Fi. Běží na operačním systému Android 14 s nadstavbou Funtouch OS 14.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vivo je oficiální partner nadcházejícího fotbalového šampionátu UEFA EURO 2024. Při té příležitosti spouští soutěž Vivo PASS o 10 zájezdů na fotbalový zápas Česka s Portugalskem, který proběhne 18. června 2024 v německém Lipsku. Soutěž potrvá od 19. dubna do 24. května. Zájemci se do slosování mohou zapojit tím, že koupí telefon Vivo V40 SE a následně se zaregistrují. Celkem Vivo rozdá 10 poukazů, každý je platný pro dva lidi.

Přečtěte celý článek