Vražda v pražském autoservisu. Muž měl ubodat svého kolegu, roli mohly hrát peníze

před 1 týden 25

Práci v autoservisu v pražských Řepích přerušil ve čtvrtek odpoledne příjezd záchranářů a následně i kriminalistů. Důvodem byl fyzický konflikt dvou mužů, který skončil smrtí jednoho z nich. Vyšetřovatelé případ kvalifikovali jako vraždu.

ČTĚTE TAKÉ: Utýraného muže měli uvařit a krmit jím prasata. Svědci soudu v Pardubicích popsali podezřelé

Muži se měli napadnout přímo v prostorech autoservisu. Jeden z nich utrpěl velmi vážné zranění. I přes snahu přivolaných záchranářů na místě zemřel. Druhého muže bezprostředně po incidentu policie zadržela. Byl nejspíše jediným podezřelým.

„Ve věci probíhají standardní úkony trestního řízení, které směřují k zahájení trestního stíhání muže, jenž byl na místě činu zadržen,“ sdělil policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle informací CNN Prima NEWS měli být oba muži kolegové. Útočník svou oběť údajně pobodal ostrým nástrojem. Roli v celém případu mohly možná hrát i vztahy ve firmě, možná i peníze. O tom, jaký měl muž skutečně motiv, lze pouze spekulovat. Kriminalisté teď pravděpodobně budou vyslýchat i ostatní zaměstnance autoservisu a pátrat po tom, co stálo za hrůzným činem, který skončil smrtí.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vzrušuje ho utrpení. Před soudem stojí muž, který v Plzni znásilnil a chtěl zavraždit dívku

Přečtěte celý článek