Vyzvali jsme premiéra Petr Fiala, aby utnul závažná podezření. A to neodkladným a transparentním zveřejněním svých majetkových a...

před 2 měsíce 65
Vyzvali jsme premiéra Petr Fiala, aby utnul závažná podezření. A to neodkladným a transparentním zveřejněním svých majetkových a daňových přiznání.

Reagujeme na odhalení investigativních novinářů, že premiér byl spolupodílníkem ve finanční instituci klubového typu, která byla místem vzájemné finanční spolupráce a střetávání hrstky lidí spadajících do českého podsvětí.

Že byl jedním ze stovky spoluvlastníků kampeličky, a to společně s devadesátkovými tuneláři, bývalými poslanci ODS - Občanská demokratická strana spojenými s kauzou poslaneckých trafik, s odsouzenými násilníky i těžkými zločinci.

Kampeličky, která podle vyjádření i obsahu trestních oznámení svých bývalých členů, sloužila jako pračka špinavých peněz pro vlivné tváře ODS.

A ze které nejenže mizely stovky milionů korun určených na zbraně pro Ukrajinu, ale ze které odcházely dary pro ODS, a také 5 mil. Kč do bruselské nadace, která se následně stejnou částkou podílela na financování institutu Pravý břeh Petra Fialy.

Vysvětlí premiér toto své Palermo zveřejněním majetkových přiznání, anebo se bude dál jen zbaběle vymlouvat? Sledujte s námi 👇

Přečtěte celý článek