WWDC 2024 zná svůj termín. Výroční vývojářská konference Applu odstartuje 10. června

před 1 měsíc 46

Online konference pro všechny vývojáře odstartuje 10. června a nabídne speciální akci v Apple Parku

Apple dnes oznámil termín konání dalšího ročníku vývojářské konference Worldwide Developers Conference (WWDC). Akce proběhne v týdnu od 10. do 14. června 2024, její součástí bude mnoho online meetingů a diskuzních skupin. Vývojáři a studenti se ale budou moci i letos akce zúčastnit osobně v Apple Parku, a to v den zahájení konference.

WWDC je tradičně pro všechny vývojáře zdarma a představí nejaktuálnější vylepšení systémů iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS a visionOS. „Nesmírně nás těší, že můžeme být díky této týdenní konferenci WWDC24, která se ponese v duchu technologií a komunity, ve spojení s vývojáři ze všech koutů světa,“ uvedla Susan Prescott, viceprezidentka Applu pro celosvětové vztahy s vývojáři.

Vývojáři a studenti se budou moci seznámit s nejnovějším softwarem a technologiemi Applu na úvodní keynote. V průběhu týdne se pak mohou zapojit interaktivně online pomocí rozhraní Applu pro vývojáře, na webu a na YouTube. Letošní ročník nabídne video workshopy, příležitosti k rozhovorům s designéry a inženýry z Applu a propojení s celosvětovou komunitou vývojářů.

Zdroj: Tisková zpráva

Přečtěte celý článek