Spekulace nad zdravím princezny Kate. Fanoušci zpochybňují další fotografie, má mít dvojnici

před 1 měsíc 49

Princezna z Walesu je od operace břicha pod drobnohledem médií, která se snaží zjistit co nejvíce informací o jejím zdravotním stavu. Rozruch proto vyvolaly prokazatelně upravené fotografie zveřejněné Kensingtonským palácem ke Dni matek. Kate na nich například chybí prsteny a neshoduje se ani barva rukávů její dcery Charlotte.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela téměř v přímém přenosu. Dívka po čtyři roky s fanoušky sdílela svůj boj s rakovinou

Kate se později na sociální síti X omluvila s tím, že „jako mnoho amatérských fotografů občas experimentuje s úpravami“. Nicméně od té doby se fanoušci i média předhánějí v nejrůznějších konspiračních teoriích.

Jednu z nich vyvolaly zrnité fotografie, které zveřejnil bulvární plátek TMZ, na nichž Katina matka Carole řídí auto nedaleko hradu Windsor. Na místě spolujezdce je na první pohled vévodkyně z Walesu, někteří ale spekulují nad důvody, proč je fotografie oproti dříve zveřejněným tak nekvalitní. „Není tak zrnitá proto, že něco zakrývá? Třeba jizvy, nebo to, že je to dvojnice?“ ptají se fanoušci.

A řadu otázek vyvolala i další snímek, na němž je Kate v autě společně s Williamem. Všímaví fanoušci tvrdí, že je falešná, protože cihly v odrazu auta neodpovídají cihlám mimo něj. „Tohle je další fotka upravená photoshopem,“ píší.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zhrzená domina se mstí Harrymu. Ukážu jeho nahé fotky, budete v šoku, vyhrožuje

Přečtěte celý článek