Zemřel mladý a talentovaný slovenský sportovec: Vodní pólista prohrál boj se zákeřnou nemocí

před 2 týdny 33

Kalinka jako vodní pólista sklízel mnohé úspěchy, například se mu podařilo získat titul mistra Slovenska v dresu Košic, připomněl web kosice.zoznam.sk. Poslední roky působil v Německu. Po letech se ale rozhodl vrátit domů za rodinou a přáteli.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel fotbalový brankář Anton Flešár. Na mistrovství světa v Mexiku kryl záda Ivo Viktorovi

Do oslavy čtyřicátin mu přitom chybělo pouhých pár měsíců. „Včera nás navždy opustil náš přítel, kamarád a spoluhráč Jarko Kalinka. Čtyřicítka mu nebyla souzená,“ informovali v pátek zástupci stránky Vodné pólo nás baví na sociální síti Facebook.

Úspěšný vodní pólista prohrál boj se zákeřným onemocněním. „Bojoval statečně až do samého konce,“ píše se v oficiálním prohlášení na Facebooku. „Prosím, věnujte mu tichou vzpomínku. Čest tvé památce, odpočívej v pokoji,“ doplnila stránka Vodné pólo nás baví.

Smutná zpráva o jeho odchodu zasáhla řadu fanoušků, ale i známé tváře. Nad jeho ztrátou truchlí například zpěvák Lukáš Adamec. „Upřímnou soustrast rodině,“ napsal pod příspěvkem Adamec. „Skvělý a dobrosrdečný člověk. Děkuji za všechno, kamaráde. Upřímnou soustrast rodině,“ zavzpomínal na svého přítele Vladimír Gorog.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Okouzlil svět na zahájení olympiády v Naganu. Zemřel legendární japonský zápasník sumó

Přečtěte celý článek