Zemřela mladá influencerka a herečka. Odpočívej v pokoji, anděli Evo, loučí se blízcí

před 1 týden 28

„Včera se naše rodina dozvěděla, že naše sladká, úžasná, kreativní, starostlivá, vždy veselá Eva, moje krásná sestra, zemřela,“ potvrdila v neděli zdrcující zprávu na sociální síti Instagram truchlící sestra influencerky Lila Joy.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci mladého influencera truchlí. Angry Rantman zemřel po náročné operaci, píše rodina

Se smrtí své sestry se Lila Joy jen těžko vyrovnává. „Po 24 hodinách se stále nacházím v neustálém koloběhu popírání a přijímání, takže vím, jak neuvěřitelné a těžké bude tuto zprávu zpracovat,“ napsala v emotivním příspěvku.

Smuteční rozloučení s Evou Evansovou, hvězdou platformy TikTok, na které ji sledovalo přes 300 tisíc fanoušků, se uskuteční v úterý v kostele Grace Church v centru Manhattanu. Poslední hold mohou internetové celebritě přijít vzdát všichni, kteří ji znali a obdivovali. „Rádi bychom pozvali všechny, kteří měli Evu rádi. Vaše přítomnost by pro ni i pro nás znamenala mnoho. Následovat bude komornější setkání pro nejbližší rodinu a Eviny nejbližší přátele, které individuálně oslovíme s podrobnostmi,“ informovala Lila v dalším příspěvku.

Příčina úmrtí teprve devětadvacetileté Evansové nebyla dosud zveřejněna. Nad jejím odchodem smutní řada fanoušků, ale i mnoho známých influencerů. „Odpočívej v pokoji, anděli Evo. Byla jsi ke mně vždycky milá, když se ostatní ani neobtěžovali. Nikdy na tu laskavost nezapomenu,“ napsala v komentářích například hvězda reality show a podnikatelka Lo Bosworth.

Rodačka z New Yorku se proslavila natáčením videí, v nichž svým sledujícím dávala užitečné tipy při návštěvě města, připomněl server New York Post.

V loňském roce Evansová uvedla na streamovací platformě Amazon Prime Video komediální seriál Club Rat. Série pojednává o influencerce, která se snaží znovu začít randit poté, co se video s jejím rozchodem stalo virálním.

Evansová seriál nejen režírovala, ale dokonce si v něm i zahrála, a to po boku hereček Noy Fisherové a Marcely Avelinyové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel herec se španělskými kořeny Josef Laufer. Život mu zkrátil banální zákrok

Přečtěte celý článek