Zlínský Barcamp je plný hvězdných jmen. Řeknou, jak dělat pořádný byznys

před 1 týden 35

Gabriela Stašová

Na inspirativní osobnosti, které už něco v životě dokázaly, se mohou těšit účastníci letošní konference o podnikání s názvem Zlínský Barcamp. Uskuteční se již tuto sobotu 22. dubna v prostorách Fakulty managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně. Vstup je zdarma, nutná je však registrace.

Erika EliášováZvětšit fotkuKliknutím zvětšíte Zvětšit fotografii Zvětšit fotografii Zvětšit fotografii gallery 5 fotografií v galerii ›

Erika Eliášová | Foto: se svolením organizátorů Zlínského Barcampu

Také letos je konference o podnikání Zlínský Barcamp velmi kvalitně obsazena speakery. Jde o osobnosti, které už ve svém oboru leccos dokázaly, a zároveň se rády o své poznatky podělí. Přispívají tak mimo jiné těm, kteří se svým byznysem chtějí teprve začít, nebo mu dát konečně potřebnou výkonnost. 

David Krajíček

Family Business Week: Velká událost pro rodinné firmy bude poprvé v Česku

Jak za pořadatele konference uvedl Petr Novák, mezi přednášejícími se objeví například Radovan Vávra, který bude hovořit o ESG investování a jeho principech, výnosnosti a diverzifikaci investičního portfolia.

Dále to bude Petr Vavrouška, bývalý novinář a zahraniční zpravodaj Českého rozhlasu, nyní šéf marketingu a strategie designérské společnosti Egoé z Bílovic u Uherského Hradiště. A také třeba Martin Cígler, zakladatel společnosti Cígler Software, nyní Seyfor, která stojí za účetními a ekonomickými systémy Money.

Mladé tváře

„Kromě toho se na konferenci objeví i mladé tváře, jako je Tomáš Andrlík se svým start-upem Grig, Terezie Čierniková, podnikatelka a moderátorka projektu#holkyzmarketingu, která pracovala jako výpomocná kostymérka na hollywoodských trhácích, včetně filmu Harry Potter, a Erika Eliášová, jejíž e-shop generuje roční obrat okolo 130 milionů korun,“ připomenul Novák.

Přednáška z akce Zlínský Barcamp 2022:

Chybět nebude ani zajímavá panelová diskuse. Registrovat se lze na webu www.zlinsky-barcamp.cz. Můžete se těšit také na bohatý doprovodný program, jehož součástí bude například i mentor Tomáš Rašner, který je připraven konzultovat face to face podnikatelské záměry z řad návštěvníků Barcampu.

Přečtěte celý článek