Zmožek promluvil o rodinné tragédii. Bohdalová mě držela a objímala, svěřil se dojatý zpěvák

před 2 měsíce 79

„Moc se mi to líbilo, bylo to nádherné, bylo to vzpomínání. Je vidět, že se dělala dobrá hudba,“ zhodnotila koncert Jiřina Bohdalová pro Showtime. „Já jsem si to uvědomovala celý večer. Ty písničky šly nádherně dohromady a měly obsah, obrovský obsah. Je vidět, že je za tím práce. Přijde celá Lucerna a zpívá si to,“ dodala herečka.

ČTĚTE TAKÉ: Vít Starý z Mandrage je na invalidním vozíku: Po dlouhé odmlce napsal fanouškům vzkaz

Silný dojem zanechala návštěva Bohdalové i na samotném Zmožkovi. „Pro mě bylo nejsilnější, že jsem se znovu po letech viděl s Jiřinou Bohdalovou, že přišla a užili jsme si to spolu. Vzpomínali jsme na společné cesty do Ameriky, Kanady, Austrálie či Švýcarska. Projeli jsme svět a vystupovali spolu. Bylo to takové krásné vzpomínání,“ řekl dojatý zpěvák, který jednu písničku z koncertu herečce věnoval, protože mu pomohla v těžké chvíli.

„Je to taková věc, kterou jsem zatím moc neotevíral. My jsme měli dost vážnou rodinnou tragédii – zabila se nám snacha v autě. Když nám to přišli v pět hodin ráno oznámit, padl jsem na kolena. Byla to hrůza a já jsem jí zavolal. Říkal jsem: ‚Jiřinko, já mám takový problém, prosím, přijeď,‘ a ona v sedm hodin ráno přijela. Čekal jsem ji u nemocnice, kde ležel syn po havárii, a ona opravdu přijela a držela mě, objímala mě. Když jsem ji potkal teď na tom koncertě, tak mě to dojalo,“ řekl Zmožek.

„Došlo k nějakému neštěstí. Probudili mě v noci, a tak jsem nějak zafungovala. Když je potřeba, já to dělám často a ráda,“ vzpomínala skromně Bohdalová.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Velká zkouška Mišíkova vztahu s dcerou Kubelkové. Pomáhám jí, ale jsem analfabet, řekl

.

Přečtěte celý článek