Angličtí fotbalisté truchlí: Zemřel 17letý talentovaný mladík, na hřišti se mu udělalo zle

před 2 měsíce 91

Mladý fotbalista nastupoval za mládežnickou akademii, která dává šanci talentům. Se stejnou věrností klubu, jakou projevoval na hřišti, navštěvoval také zápasy A-týmu. Společně se svým otcem a sourozenci si nenechal ujít žádné klání na domácí půdě v Adams Parku, připomíná web DailyMail.

ČTĚTE TAKÉ: Revoluce ve fotbale. Plánuje se zavedení modrých karet, budou mít speciální funkci

„V pondělí jsme ztratili mého syna Adama, který zemřel po zápase ve fotbale, tedy ve sportu, který miloval,“ napsal zdrcený otec Alastair na sociální síti X. „Tak moc ho milujeme. Ztráta je pro nás zničující. Vždy bude s námi a nikdy na něj nezapomeneme,“ rozloučil se svým synem.

Manažer klubu Matt Bloomfield osobně při tiskové konferenci vzdal hold náhle zesnulému Adamovi a sdělil, že „celé vedení bylo zprávou šokováno“. Jeho slova později potvrdil i klub v příspěvku na sociální síti X.

„Vyjadřujeme nejhlubší soustrast jeho přátelům, blízkým spoluhráčům a hlavně rodině v této hrozné době,“ uvedli zástupci anglického celku. Na 17. února chystají uctít památku mladého fotbalisty během zápasu s Oxfordem United.

Výkonný ředitel nadačního fondu Wycombe Wanderers Foundation Mark Gaitskell sdělil, že „členové organizace truchlí nad tragickou smrtí talentovaného a oblíbeného mladého sportovce“. Společně prý nyní hledají vhodný způsob, jak prostřednictvím dobročinné činnosti uctít Adamův odkaz.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nečekaný výtržník na fotbalovém hřišti. Zápas v Argentině narušil pes, hráči ho naháněli marně

Přečtěte celý článek