Invaze imigrantů do Evropy zesiluje. Počet migrantů, kteří se nelegálně vydávají do Španělska, dosahuje vysokých čísel – v loňsk...

před 1 měsíc 55
Invaze imigrantů do Evropy zesiluje. Počet migrantů, kteří se nelegálně vydávají do Španělska, dosahuje vysokých čísel – v loňském roce se vyšplhal až na 56 852, což je o 83 % více než v roce 2022. Imigranti dnes tvoří ve Španělsku zhruba 18 % populace. Ještě výraznější je pak jejich podíl ve skupině lidí v aktivním věku. Podle španělského think-tanku Elcano Royal Institute připadá na každých 100 rodilých Španělů mezi 25 a 49 lety přibližně 38 stejně starých přistěhovalců! Informovaly o tom SeznamZprávy.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Odmítáme Migrační pakt EU, který zavádí povinné kvóty na imigranty, nebo výpalné půl milionu korun za každého nepřijatého imigranta.

Jen v lednu na Kanárské ostrovy dorazilo zhruba 7270 nelegálních migrantů ze západní Afriky. Oproti loňskému lednu je to zhruba třináctinásobek, vyplývá z dat, která zveřejnilo španělské ministerstvo vnitra (více zde). Za celý loňský rok na ostrovy doplulo dohromady 39 910 migrantů.

Španělský deník El Mundo před časem uvedl, že počet nucených sňatků se ve Španělsku od roku 2015 – tedy od přílivu masivní vlny migrantů – zvýšil o 60 procent. 14 % těchto nucených sňatků se týká dívek pod 15 let a pouze každá třetí dosáhla věku 18 let.

Přečtěte celý článek