Herec Josef Laufer je už čtvrtý rok v umělém spánku. Z okolí nepřicházejí dobré zprávy

před 2 měsíce 60

Šance, že se zpěvák a herec Josef Laufer z umělého spánku probere a bude žít plnohodnotný život, se každým dnem snižují. V umělém spánku je už čtvrtý rok. Podle informací CNN Prima NEWS se jeho zdravotní stav nelepší. „Co mám zprávy, tak je to pořád stejné a Pepa se ještě neprobral,“ prozradil herec Jiří Krampol, kterého s Lauferem pojí celoživotní přátelství.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Není mi jasné, jak mohl být v ČR zvolen tento prezident, vzkazuje z Floridy Olga Matušková, vdova po zpěvákovi Waldemaru Matuškovi

Dlouhá léta byli sousedé, bydleli v domě v Pařížské ulici v Praze a vídali se v podstatě každý den. „Je hrozné, co Pepíka potkalo. Je mi to strašně líto. Myslím na něj a držím mu palce,“ dodal herec.

V pondělí jdu na zákrok, v úterý volám, řekl Laufer

Dlouho byl s Josefem Lauferem v úzkém kontaktu hudebník Zdeněk Hrubý, který s ním připravoval rodinný muzikál Ostrov pokladů. Jak uvedl pro CNN Prima NEWS, Laufer bral zákrok, který ho čekal, jako banální. „Trávili jsme spolu ve studiu celé dny. V neděli, když jsme finišovali, mi řekl: ‚V pondělí jdu na ten zákrok, v úterý ti zavolám a doděláme to.‘ Bohužel ve čtvrtek mi pak volali a sdělili mi, co se stalo. Je to strašný,“ povzdechl si Hrubý.

Jak dále sdělil, Laufer byl na svůj věk ve velmi dobré kondici. „Pepa se finálního výsledku našeho muzikálu už bohužel nedočkal, ale věřím, že by ho potěšilo, jaký úspěch má a že se divákům líbí. Ostrov pokladů se v Divadle Broadway hraje dodnes. Hrozně moc si přeji, aby to viděl,“ prohlásil Hrubý. O aktuálním zdravotním stavu interpreta hitu Sbohem, lásko, já jedu dál, informace nemá. „Pořád čekám a doufám, že se uzdraví a všechno dobře dopadne. Modlím se tam nahoru,“ konstatoval hudebník.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Herec Jiří Krampol promluvil o svém zdravotním stavu

Přečtěte celý článek