Rakouské hlavní město Vídeň šokoval další děsivý případ. Ve čtvrti Simmering byla v bytě nalezena mrtvá čtrnáctiletá dívka. Měla...

před 1 měsíc 47
Rakouské hlavní město Vídeň šokoval další děsivý případ. Ve čtvrti Simmering byla v bytě nalezena mrtvá čtrnáctiletá dívka. Měla být zdrogovaná a zneužitá šestadvacetiletým Afgháncem, jehož žádost o azyl byla zamítnuta, píše web deníku OE24 s odkazem na policejní informace. U nás o tom informovala CNN Prima.

Hnutí SPD odmítá Migrační pakt EU, který podpořila Fialova vláda, a který nám vnucuje kvóty na imigranty či povinnost zaplatit zhruba půl milionu korun za odmítnutého migranta! Navíc v určitých případech nebude možné se kvótám a přijetím imigrantů vyhnout ani zaplacením „výpalného“. Nechceme tu africké a islámské imigranty! Nechceme násilí v naší zemi a aby se naše země podobala Orientu či Africe! Připomínám, že nedávno v únoru sedmadvacetiletý Afghánec v nevěstinci ve Vídni připravil krvavou lázeň a ubodal tři ženy.

Afghánec měl dívku vylákat do bytu v domě, který patří městu. Tam měla zemřít poté, co ji předávkoval a současně s ní měl sex. Web připomíná, že dospělý, který má pohlavní styk s dívkou mladší 16 let, by měl být vyšetřován kvůli trestnému činu sexuálního zneužívání. Policie ale sdělila, že Afghánec není považován za podezřelého a zatím žádné trestní stíhání vůči němu nevede…(!) Dost by mě zajímal důvod takového prohlášení...

Šestadvacetiletý muž přišel do Rakouska v roce 2015 a jeho žádost o azyl byla zamítnuta. Poté všemi právními možnostmi bojoval za získání takzvané doplňkové ochrany. Ta je pouze dočasná, platí dva roky, píše web deníku Kronen Zeitung.

Současný případ má děsivé paralely s případem vraždy Leonie, která se stala před dvěma lety. Tehdy 13letá školačka byla zdrogovaná a znásilněna gangem tří Afghánců. Muži dívku vylákali do bytu, kde jí namíchali do pití extázi.

Přečtěte celý článek