Na mimozemského gurua má vazby severočeská starostka. Vůdce sekty vyzýval ženy i k incestu

před 3 týdny 30

Auroran. Muž, který o sobě tvrdí, že je mimozemšťan a má léčitelské schopnosti. Plní roli jakéhosi vůdce sekty. Podle některých bývalých členek kultu ale není zdaleka tím hlavním organizátorem. Redakci CNN Prima NEWS se podařilo zjistit, kdo stál za zrodem guru Aurorana. Údajně bývalá starostka jedné z obcí v Ústeckém kraji.

ČTĚTE TAKÉ: Členka sekty popírající zánik ČSFR si vyrobila SPZ i doklady. Policisté se nestačili divit

„Paní má jakési ufologické hnutí, kde dává prostor různým názorům. A jedním z nich byl také Auroran, který se díky její show stal slavným. Začal sbírat stovky tisíc sledujících a stal se celebritou, kterou nyní je,“ popsal odborník na náboženská hnutí Jakub Jáhl.

Nad léčebnými praktikami uvnitř kultu zůstává rozum stát. Vyjímkou nebyla ani léčba sedáním si na penis vůdce sekty. „Zeptala jsem se ho, jak (bude léčit, pozn red.) a on že to odblokuje tak, že do mě strčí svůj penis,“ uvedla jedna z žen. Podobně mluví i další svědkyně rituálů. „Jen co tam jednu dívku bolela hlava, tak hned: ‚Musíš mít sex, pak ti to přejde‘. Pořád je nutil. ‚Spěte spolu alespoň třikrát denně‘,“ popsala.

Bývalou starostku se redakce CNN Prima NEWS snažila kontaktovat prostřednictvím jejího telefonu. Zajímalo nás zejména, zda o zarážejících léčitelských metodách uvnitř kultu ví. Na dotazy ale nereagovala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vyháněli ďábla a nazí se mlátili klacky. Sekta z Kutné Hory má po lesních rituálech další oběti

Přečtěte celý článek