Náhlá smrt hvězdy NFL. Tělo 35letého atleta měli najít u jeho babičky, případ šetří policie

před 1 měsíc 28

Ostatky bývalého sportovce byly nalezeny v domě jeho babičky v Southwest Ranches na Floridě, což je necelých 50 kilometrů severně od Miami, informuje TMZ.

ČTĚTE TAKÉ: Neuvěřitelný zkrat závodníka: Po havárii si počíhal na rivala, na jeho auto mrštil nárazník

Tragédii na sociální síti X potvrdil Davisův bývalý vysokoškolský fotbalový trenér Chester Frazier. „Dnes jsme přišli o skvělého člověka. Nemám na něj ze školy nic než dobré vzpomínky,“ uvedl Frazier s tím, že se bude modlit za sportovcovu rodinu.

K úmrtí svého přítele se vyjádřil také bývalý basketbalový hráč Bobby Maze. „Život bez mého bratra už nikdy nebude stejný,“ napsal. Dodal také, že Davis byl jedinečný člověk a bude mu chybět.

Davis začal svou fotbalovou kariéru na Dunbar High School ve Washingtonu D.C. V té době byl zařazen na 33. místo v žebříčku rekrutů na pozici cornerbacka. Z několika vysokých škol si zvolil dres Fighting Illini z města Champaign.

V roce 2009 byl 190 cm vysoký sportovec vybrán jako 25. v pořadí v draftu NFL. Postupně nastupoval za týmy Miami Dolphins, Indianapolis Colts a Buffalo Bills. V roce 2018 náhle ukončil kariéru.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: S luxusem k vítězství? Anglie svým fotbalistům zajistila na Euro pohádkový hotel za miliony

Přečtěte celý článek