Princ William poprvé od oznámení rakoviny Kate vyšel mezi lidi. Novinku mají i Harry a Meghan

před 2 týdny 35

Žít dál pokud možno běžný život a být dobrým tátou. O to se snaží princ William v této náročné době. Se synem Georgem přišli fandit klubu, kterému William dlouhodobě přeje.

ČTĚTE TAKÉ: Rakovinou trpící princezna Kate se ozvala fanouškům. A mnohé z nich znepokojila

„Nechtěl jsem být jako všichni kluci na škole, kteří fandili velikánům jako Manchester nebo Chelsea. Vybral jsem si nenápadný klub ze středu tabulky, se kterým můžu zažívat všechny ty emoční vlny nahoru a dolů,“ prohlásil následník trůnu před časem pro BBC.

Ve čtvrtek Aston Villa vyhrála, a tak se mohli oba radovat. Byla to jejich první veřejná akce od chvíle, kdy Williamova manželka Kate v médiích oznámila důvod svého stažení z veřejného života.

„Trvalo, než jsem se zotavila z vážné operace, abych mohla zahájit léčbu. A taky nám trvalo, než jsme dětem vysvětlili vše způsobem, který je vhodný,“ řekla Kate ve videu, kde světu tehdy svou diagnózu oznámila.

Ani její nemoc ale nezměnila komplikované vztahy v královské rodině. Kate si přála vidět naživo Harryho děti. Meghan ale s cestou do Británie nesouhlasí. A zatímco se Kate stáhla do ústraní, Meghan a Harry se vrhají před kamery a chystají dvě nové televizní show. Jedna bude o vaření a bude s ní spojený i prodej speciálních potravin, které si už Meghan nechala patentovat.

„Samozřejmě se dalo čekat, že s něčím přijdou, a jen jsme si říkali, co to bude tentokrát. Už to víme. Spojili se dobrými producenty a jsem tedy zvědavá, zda bude Meghan sama vařit,“ uvedla v GB News publicistka Amy Nickell-Turnerová.

Svůj pořad pak bude mít i Harry, bude zaměřený na sport. Půjde o zákulisí hry, která tak často nebývá na obrazovkách k vidění a kterou Harry miluje – o pólo.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Král Karel III. s Camillou oslavili výročí svatby. Lásku Britů si královna nakonec získala

Přečtěte celý článek