Influencerka Eva se měla oběsit, tělo našel kamarád. Sebevraždu dříve spáchal i její otec

před 21 hodiny 23

Smutná zpráva o úmrtí internetové hvězdy Evy Evansové zasáhla nejen její blízkou rodinu a přátele, ale i řadu fanoušků. Nyní její sledující šokovala další zpráva, podle níž si teprve devětadvacetiletá hvězda sociálních sítí s největší pravděpodobností sáhla na život sama.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci mladého influencera truchlí. Angry Rantman zemřel po náročné operaci, píše rodina

Tělo mladé influencerky měl najít kamarád v jejím newyorském bytě v sobotu večer. Přítel Evansové ji viděl živou ještě v pátek ráno, uvedly zdroje obeznámené s vyšetřováním podle magazínu TMZ.

Blízký kamarád měl údajně klíč od jejího bytu. Když dorazil k ní domů, našel Evansovou oběšenou a okamžitě zavolal na tísňovou linku 911. Vůbec prý neměl tušení, že jeho kamarádka trpí depresemi, uvedl poté policii.

Přivolaní záchranáři mohli na místě už jen konstatovat smrt. Zdroje webu dále sdělily, že žena na těle neměla žádná neobvyklá zranění a nebyly zjištěny ani žádné známky zápasu.

Evansová, která se mimo jiné začala prosazovat jako režisérka a herečka díky seriálu Club Rat na streamovací platformě Amazon Prime Video, zanechala dopis na rozloučenou. Jeho znění však dosud není známé.

Oficiální příčina smrti dosud nebyla stanovena, čeká se na výsledky toxikologie.

Sebevraždu spáchal i její otec

Influencerka se nikdy veřejně nesvěřila, že by trpěla psychickými poruchami. V rozhovoru pro organizaci Don't Mind Me však uvedla, že její otec Matt v roce 2018 na Den díkůvzdání spáchal sebevraždu, zastřelil se doma v posteli. Sebevraždou měl své dceři vyhrožovat dlouhodobě, začal s tím v době, kdy jí bylo sedm let.

„Slýchám, jak spousta lidí říká věci jako: Oslovte své přátele a zkontrolujte je, ujistěte se, že se cítí milováni. Samozřejmě toto dělejte, prosím. Protože všichni chceme a potřebujeme lásku. Nevěřím ale, že tohle zachrání životy,“ řekla v rozhovoru pro nadaci zaměřenou na boj proti stigmatizaci a diskriminaci související s duševními chorobami.

Že Evansová zemřela, potvrdila v neděli na sociální síti Instagram její sestra Lila Joy. „Včera se naše rodina dozvěděla, že naše sladká, úžasná, kreativní, starostlivá, vždy veselá Eva, moje krásná sestra, zemřela,“ napsala v emotivním příspěvku. Truchlící rodina ihned dostala vlnu podpory. „Je mi to nesmírně líto. Před několika lety jsem měla tu čest se s Evou setkat a pracovat s ní. Byla to ta nejživější a nejkrásnější osoba, která rozzářila každou místnost. Posílám všechnu svou lásku vaší rodině v tomto nepředstavitelně těžkém období,“ vzkázala jedna z komentujících na Instagramu.

Poslední rozloučení s Evansovou se uskutečnilo v úterý v kostele Grace Church v centru Manhattanu, kam jí přišla vzdát hold nejen rodina a blízcí, ale i fanoušci, kteří ji obdivovali.

Eva Evansová se proslavila natáčením videí, v nichž svým sledujícím dávala užitečné tipy při návštěvě města, připomíná web New York Post. Na sociální síti TikTok ji sledovalo přes 300 tisíc uživatelů.

Přečtěte celý článek