Evropa zaznamenává obrovský příliv především muslimských imigrantů. Nechceme Migrační pakt EU, který zavádí přerozdělování imigr...

před 3 týdny 34
Evropa zaznamenává obrovský příliv především muslimských imigrantů. Nechceme Migrační pakt EU, který zavádí přerozdělování imigrantů.

Počet poprvé podaných žádostí o azyl ze strany imigrantů v zemích EU vloni meziročně stoupl o dalších zhruba 20 procent, a to na více než jeden milión. Uvedl to v minulém týdnu statistický úřad EU Eurostat. Počet žádostí o azyl v EU tak výrazně roste už třetí rok v řadě a dostal se již na úroveň dosavadního vrcholu migrační krize z let 2015. Jedná se převážně o migranty z muslimských a afrických zemí. Nejvíce žádostí o azyl pochází od občanů Sýrie, následují Afghánci a Turci. Hnutí SPD odmítá masovou imigraci do Evropy a v zájmu zachování bezpečnosti ČR a jejích občanů požadujeme zvedení stálých kontrol našich hranic, protože o kontrole vnější hranice EU se dlouhodobě pouze hovoří. Rovněž je nutné ukončit ekonomickou motivaci k migraci v podobě snadno dostupných a vysokých sociálních dávek a dalších benefitů pro imigranty v zemích západní Evropy. Hnutí SPD zásadně odmítá Migrační pakt EU, který zavádí přerozdělování imigrantů, a který absolutně nebojuje proti příčinám migrace do Evropy, ale nepřijatelným způsobem řeší pouze její důsledky. Fialova vláda navíc o obsahu Migračního paktu EU informuje zavádějícím způsobem, když například tvrdí, že neobsahuje žádné kvóty na přijetí migrantů, přestože pravdou je pravý opak, anebo že ČR má z tohoto paktu jakousi výjimku kvůli přijetí uprchlíků z Ukrajiny, ačkoli o tom není v jeho textu ani zmínka. Přijďte proto v červnu k volbám do EP a volte společné kandidáty hnutí SPD a Trikolory, kteří tvrdě odmítají nelegální imigraci a Migrační pakt EU.

Přečtěte celý článek