Albert rozjíždí v Česku parádní novinku. Jako první na světě, přinese zákazníkům obrovské výhody

před 2 měsíce 80

Obchodní řetězce po celém světě čelí nemalým výzvám, z nichž tou největší je změna v nákupních zvyklostech zákazníků. Těm už se příliš nechce chodit do klasických obchodů a raději si své potřeby objednají po internetu. Tomu se jen velmi obtížně konkuruje a obchody tak musí nabízet novinky, které zákazníky přilákají zpět.

Samé výhody

Velmi aktivní je v tom například majitel obchodního řetězce Albert. Ten vlastní společnost Ahold Delhaize, jež nyní oznámila spuštění velmi zajímavé mobilní aplikace. Jako první ji přitom spustí právě v České republice, a to v rámci Alberta. Díky této novince by se zákazníci měli dočkat mnohem příjemnějšího zážitku z nakupování, které navíc bude o poznání plynulejší.

V aplikaci najdete velmi přehlednou nabídku produktů, u kterých objevíte nejrůznější detaily a budete s nimi moci pracovat v rámci nejrůznějších přidružených aplikací, jako je například nákupní seznam. Díky aplikaci ovšem také výrazně rychleji projdete procesem placení.

To vše bude přitom spojeno se slevami a bonusy, které přinesou i výhody ve spolupráci s partnery. Mobilní aplikace by celý nákup v rámci Albertu měla integrovat a být tak jeho středobodem. Od výběru produktů až po samotné placení a s ním spojené výhody.

Velký prostor pro zlepšení

Jde přitom o úplně novou aplikaci, která nemá nic společného s tou, kterou Albert provozuje aktuálně. Nejprve by obě měly fungovat zároveň, což znamená, že ta nová bude víceméně v testovacím režimu. V plánu však je postupné sloučení, respektive přechod na novinku, od které si Albert slibuje opravdu hodně.

Čtěte také: Zemědělci v Česku otevřeli vlastní obchod. Ceny za polovic a úžasná kvalita. Kaufland a Albert to mohou zabalit, na tohle nemají

Právě aplikace a věrnostní programy jsou momentálně tím, na co se obchodní řetězce hodně zaměřují. V Česku už má každý alespoň základní funkcionality, ovšem tyto společnosti si dobře uvědomují, že tady se skrývá ještě obrovský prostor, který mohou využít.

Foto: Shutterstock

Přečtěte celý článek