Nové detaily o smrti pobodaného muže v Bratislavě: Policie sdělila překvapivou informaci

před 1 měsíc 39

Na chodníku před panelovým domem v bratislavské čtvrti Devínská Nová Ves leželo ve středu ráno nehybné mužské tělo. Asi padesátiletý Radovan měl několik bodných ran na hrudníku a břiše, oblečen byl pouze do trička a krátkých kalhot. Den před smrtí měl noční směnu. „Jsme v šoku, protože tu bydlíme. Teď se budu bát poslat ven i dceru se psem,“ řekla pro TV JOJ jedna ze sousedek.

ČTĚTE TAKÉ: Hasičská obec truchlí: 18letá Tereza podlehla zákeřné nemoci, byla slovenskou rekordmankou

Podle místních žil Radovan v bytě v šestém patře už dlouhé roky a nikdy s ním nebyly žádné problémy. Podle TV JOJ jeho pád zachytila kamera. „Na základě telefonátu na tísňovou linku jsme k muži bez známek života a s bodnými zraněními vyslali sanitku. Lékař na místě konstatoval smrt,“ uvedla mluvčí záchranné služby Petra Klimešová.

Na místě zasahovalo několik policejních týmů – sbíraly důkazy, prohledávaly okolí, pátraly po dalších záznamech z kamer a vyslýchaly sousedy. Dorazil také krajský policejní ředitel. Později policie informovala, že Radovan nebyl zavražděn. „Můžeme říct, že příčinou smrti nebylo úmyslné jednání jiné osoby,“ potvrdila mluvčí Krajského ředitelství policie v Bratislavě Jana Šimunková pro TV JOJ.

Vyšetřovatel tak zahájil trestní stíhání pro usmrcení, nikoliv vraždu. Co se za dveřmi bytu přesně odehrálo, zatím jasné není.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Matka s postiženou dcerou skočila pod vlak. Na vině je lhostejnost státu, píší slovenská média

Přečtěte celý článek